Híreink

Férfi csapatunk megszerezte a második helyet az Extra Ligában

2013. május 6.

2013. május 03-án, pénteken a Városi Sportcsarnokban került megrendezésre a Kiskunfélegyháza elleni férfi Extra Ligás mérkőzés, melynek tétje nem más volt, mint az Extra Liga második helyének megszerzése.

Csapatunk a találkozó előtt 25 ponttal a tabella második helyén állt, szintén 25 pontos volt a Szécsény I. gárdája. A két együttes őszi mérlege 5:5 volt, míg a tavaszi 6:4 nekünk. A második hely megszerzéséhez mindenképpen le kellett győznünk a Félegyházi ASI I-t.

A fiúk remek hangulatú, szórakoztató, izgalmas mérkőzés 6:4 arányban múlták felül a félegyháziakat. Az ezüstöt nyerő csapatunk tagjai: Dohnál Gábor, Nagy Attila, Jakab János és Ecseki Nándor, míg az ellenfél gárdáját a Móricz Máté, Szudi Ádám és Korponai Zoltán hármas alkotta. Jakab három, Ecseki kettő, párosunk pedig egy győzelemmel járult hozzá a 6:4-es győzelemhez.

Férfi csapatunk két fiatal sportolója Ecseki Nándor és Jakab János előkelő helyet foglal el a teljesítménylistán is. Jaki a tavaszi és az őszi szezonban együttesen lejátszott 51 mérkőzéséből 44-et nyert meg (ezzel második a ranglistán), míg Nándi 51 mérkőzéséből 37-et zárt győzelemmel (ezzel hetedik a ranglistán).

Gratulálunk a győzelemhez és a második helyhez egyaránt!