Híreink

Hazai pályán sem sikerült a győzelem

2013. június 16.

Tegnap délután hazai környezetben lépett pályára felnőtt labdarúgó csapatunka a Tatabánya ellen. A mérkőzésnek nagy volt a tétje, hiszen aki győzött egyenes ágon jutott fel az NBII-be. Az oda-visszavágó első mérkőzése Tatabányán került megrendezésre, ahol a hazai csapat 4:2-re verte meg a mieinket. Tudtuk, hogy hazai pályán sem lesz könnyű dolgunk, hiszen az ellenfél jól felkészült, technikás játékosokból áll. A mérkőzésre nagyon sokan voltak kíváncsiak, körülbelül 800-an tekintették meg a helyszínen a találkozót. A 10. percben volt az első nagyobb helyzet tatbányai oldalon, miután egy szép kontratámadás után Ferkó a felsőlécet találta el. Több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, ám az ívelések, passzok, lövések nem voltak elég pontosak. A 31. percben egy eladott labda után megiramodott a Tatbánya és Móri a kapu bal oldalába bombázta a labdát, ezzel 0-1 a Tatabányának. Nehéz helyzetbe kerültünk, ám még volt remény. Mindkét oldalon akadtak még helyzetek az első félidőben, ám gól nem született.

A második játékrész elején, a 48. percben újabb gólt szerzett a Tatabánya, ezúttal Weitner révén 0:2. Ezután kevés helyzetet tudtunk kidolgozni, nem találtuk az ellenszert. A 84. percben Weitner megszerezte második gólját 0:3, majd a 88. percben Sánta tizenegyesből szépített 1:3. Az osztályozót tehát a Tatabánya csapata nyerte 7:3-as összesítéssel.

Budaörsi SC - Tatabánya    1:3

osztályozó, 2. mérkőzés

2013.06.15. 17 óra- Budaörs, Árok u-i stadion, 800 nézõ.
Játékvezetõ: Szabó Zsolt (Medovarszki János, Buzás Balázs)

Budaörsi SC: 
Németh V. - Pleván, Lõrincz (Sajbán II-51'), Márton, Rajnay -Csobánki, Lattenstein - Balogh (Brkic-66'), Papp G.(Herczeg-46'), Tüske, Sánta.

Cserék: Pap B.(kapus), Sajbán I., Kaszás, Kerekes.

Gólok: Sánta (88'-11-esbõl) ill. Móri (31'), Weitner (48' és 84')