Híreink

Sajtótájékoztató, barátságos labdarúgó mérkőzés és egy kellemes hangulatú fogadás a II. Őszi Budaörsi Sportválasztó Napot megelőző csütörtökön

2013. szeptember 12.

2013. szeptember 05-én, csütörtökön délután 14 órakor került megrendezésre a II. Budaörsi Sport Sajtótájékoztató, a Budaörsi Sport Club, a Decathlon Magyarország Kft, a Budaörsi Kézilabda Club, a Colorspectrum Aramis SE, illetve valamennyi budaörsi média részvételével. A sajtótájékoztatót Wittinghoff Tamás Polgármester Úr beszéde nyitotta meg, amelyben megemlítésre került, hogy az Önkormányzat milyen büszke a városi versenysport egyesületek elért eredményeire, valamint, hogy milyen fontosnak tartják a megfelelő utánpótlás bázis kiépítését,  jövő sportolónemzedékének kinevelését.

A Decathlon részéről Pósfai Gábor Ügyvezető Igazgató Úr szólalt meg, aki kiemelte a Budaörsi Sport Club és a vállalat közötti jó kapcsolatot, illetve bízik abban, hogy egyre több cég fedezi fel a jövőben a szponzorációban rejlő lehetőségeket és áll a sport támogatásának oldalára. A Budaörsi Kézilabda Club tavalyi eredményeiről, az utánpótlás bázis dinamikus fejlődéséről, valamint a strandkézilabdáról Neukum Tamás szakmai igazgató beszélt. Az Aramis részéről Soós Ferenc Elnök Úr ismertette az elért eredményeket, utánpótlás és felnőtt szinten egyaránt. A Budaörsi Sport Club életéről, a szakosztályok elért eredményeiről, illetve az elérendő célokról és a jövőről pedig Somlyó Gergely Elnök Úr tájékoztatta a jelenlévőket. A sajtótájékoztatón a szakosztályok vezetői, illetve a legeredményesebb sportolók is részt vettek. Összességében sikeresnek mondható a sajtótájékoztató, hiszen nagy volt az érdeklődés, illetve mindenki megfelelő képet kaphatott a város versenysport életéről. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt.

 

A sajtótájékoztatót követően a Budaörsi Önkormányzat tagjai és a Budaörsi Sport Club szakosztályaiban sportolók csaptak össze egy barátságos labdarúgó mérkőzés keretében, melyet Soós Ferenc vezetett le. A BSC lendületesen kezdte a találkozót, 2-0-ra el is húzott a csapat, ám ekkor fordult a kocka. Az önkormányzat játékosai „megrázták” magukat, előkapták gólvágó cipőjüket és a BSC számára nem volt menekvés. Előbb kiegyenlített, majd több góllal el is húzott a „Városháza SE”. A végeredmény 8:3 lett az önkormányzat javára!

Gratulálunk!

Fotó: Katona Sándor

A focimeccset követően a sportcsarnok teraszán a nap lezárásaként fogadást tartott a Budaörsi Sport Club. A rendezvényen részt vett Wittinghoff Tamás Polgármester Úr, az önkormányzat több tagja, a pénteki Sportválasztó Napon részt vevő öt általános iskola igazgatói, képviselői, a szponzorok, valamint a szakosztályok vezetői. Az este folyamán az iskolák képviselői megkapták a gazdagon felszerelt iskola táskát, mellyel a Budaörsi Sport Club előre is megköszönte az újbóli együttműködést. A jelenlévők jó hangulatban töltötték az estét, amely lehetőséget nyújtott a kötetlen beszélgetésekre, egyeztetésekre.