Híreink

II. BSC Nyílt Nap

2013. november 25.

6 sportág, 350 gyerek, versenytánc bemutató, Évi Rendes Közgyűlés, kispályás labdarúgó torna egy napon, egy helyszínen

A Budaörsi Sport Club 2013. november 20-án rendezte meg a II. Nyílt Napját a BVUSS létesítményében. A délelőtt folyamán 6 sportág kipróbálását lehetővé tevő, nyílt testnevelés órát tartottunk az általános iskolák 4. osztályos tanulói részére.

A gyerekek kitörő lelkesedéssel csinálták végig a változatos és izgalmas órát, örömmel fogadták, hogy mind a 6 állomáson szakedzők és élsportolók ismertették velük a 6 sportág (atlétika, judo, karate, asztalitenisz, tenisz, labdarúgás) alapfeladatait.

A délután folyamán a Nyílt Nap „nyílt” részére került sor, ahol bárki kipróbálhatta a BSC sportágait.

Később sor került a BSC 2013. évi Rendes Közgyűlésére, ahol a tagok elfogadták az Egyesület új, korszerű alapszabályát, valamint Felügyelő Bizottságot választottak 2017. március 30-ig; Elnök: Wittinghoff Tamás; Tagok: Kálóczi Imre és Tamás Ervin.

Az esti program egy látványos versenytánc bemutatóval indult, melyet a BSC judo szakosztályának bemutató edzése követett. Ebben az időszakban a BSC valamennyi sportolója, sportvezetője a lelátón foglalt helyet!

A Nyílt Napot egy, négycsapatos kispályás labdarúgó torna zárta, melyet óriási izgalmak után hetes párbajban a Budaörsi Sport Club nyerte meg. Második helyen Budaörs Város Önkormányzata, 3. helyen a B.T.G. Kft, a 4. helyen pedig a Budaörsi Kézilabda Klub végzett.

A rendezvényen összesen több mint ezren vettek részt!

A sportolók, hozzátartozók és szervezők számára is emlékezetes napot zárt a BSC, de ami a legfontosabb, hogy az iskolás gyerekek, valamint a szakosztályainkba járó gyerekek találkozhattak egymással, és hogy ők jól érezhették magukat.

Jövőre III. BSC Nyílt Nap!