Híreink

Két páros érem a Felnőtt Budapest Bajnokságon

2014. május 18.

Aranyérmes lett a Madarász Dóra, Pergel Szandra páros, valamint bronzérmes az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős a 2014. Felnőtt Asztalitenisz Budapest Bajnokságon.

2014. május 17-18-án rendezte meg a Budapesti Asztalitenisz Szövetség – Ács Gábor versenybíróra megemlékezve  - az ezévi Felnőtt Asztalitenisz Budapest Bajnokságot.

Szombaton a női egyes és páros versenyszámokat rendezték meg. A két válogatott budaörsi játékos, Madarász Dóra és Pergel Szandra, mivel csak néhány napja érkezett meg Japánból, a Csapat Világbajnokságról, egyéniben nem, csak párosban álltak asztalhoz, melyet egyetlen szettet elveszítve nagyon könnyedén nyertek meg.

Vasárnap folyamán a férfiaknál sem maradtunk érem nélkül, hiszen Ecseki Nándi Szudi Ádámmal ismét megállíthatatlannak bizonyult: csak a későbbi bajnok párostól, a Jakab János, Magyar László kettőstől szenvedtek vereséget az elődöntő során. Az elmúlt versenyeken, ahol elindultak – legyen az hazai vagy nemzetközi rangos verseny – mindegyiken éremmel térhettek haza. Drukkoljunk együtt nekik, hogy ez a forma a jól megérdemelt a 2013/14-es évad utolsó, de egyben legfontosabb versenyéig, az utánpótlás Európa-bajnokságig kitartson!

Ács Gábor Emlékverseny, Felnőtt Budapest Bajnokság

Női páros:

1. Madarász Dóra, Pergel Szandra (Budaörs 2i SC)

2. Nagyváradi Mercédesz, Varga Tímea

3. Imre Leila, Nagypál Csilla és

Lakatos Brigitta, Matastik Eszter

Férfi páros:

1.Jakab János, Magyar László
2.Molnár Krisztián, Hoffman Tamás
3.Szudi Ádám, Ecseki Nándor és
Kosiba Dániel, Kriston Dániel