Híreink

Ezüstérmes az Ecseki Nándor, Bálint Bernadette vegyespáros az utánpótlás Európa-bajnokságon

2014. július 19.

A budaörsi játékos ezüstérme a magyar delegáció második érmét jelenti.

A koradélutáni elődöntőben  a duo 3-1-re verte az a török Gündüz, Uzel kettőst,és így bejutott az ifjúsági vegyespáros versenyszám fináléjába. A döntőben is remekül kezdtek, az első két szettet egyaránt 11-9-re nyerték meg, ám a végén mégis a Tomislav Pucar, Lea Rakovac pár örülhetett, miután megfordították a mérkőzést és a döntő szettben 12-10 arányú győzelmet arattak a magyar, román kettős ellen.

Bár Nándiék nagyon közel voltak az Európa-bajnoki cím megszerzéséhez, de semmi okunk a szomorúságra hiszen a horvát páros volt kiemelve a legjobb a négy közt, így ők voltak az esélyesek.

Ráadásul már biztos, hogy Ecseki Nándor lesz a magyar küldöttség legeredményesebb versenyzője az idei kontinensviadalon, hiszen holnap 10 óra 40 perckor Szudi Ádámmal az ifjúsági fiú páros versenyszámban áll asztalhoz egy svéd párossal szemben.

Így a 2014. évi utánpótlás Európa-bajnokságról Nándi két érmet fog hazahozni, és még maradt esélye akár az Európa-bajnoki cím megszerzésére is.

Szurkoljunk együtt holnap délelőtt Ecseki Nándiért, a mérkőzést élőben közvetítik ezen az oldalon: http://www.laola1.tv/en-int/live/riva-del-garda-2014-table-2