Híreink

Újabb szép sikerek teniszben

2014. július 28.

Sikerült az első osztályban maradás a női Szuper Ligában és a a férfi I. osztályban is csapatban, dobogós helyezések az I. osztályú felnőtt Vidék Bajnokságon.

Idén újra a Budaörsi Sport Club rendezhette meg 2014. június 26. és 29. között az I. osztályú felnőtt Vidék Bajnokságot, melyen a BSC sportolói nagyon szép eredményeket értek. el.

A nők mezőnyében elindult Szalontai Fruzsina és Such Petra, akiknek a harmadik helyért egymással kellett megküzdenie; végül ebben az összecsapásban Such Petra bizonyult most jobbnak és bronzérmes lett.

A férfiak mezőnyében Kínál Kristóf lett a bajnok, míg Tili Balázs és Bíró Andrej a dobogó harmadik fokára állhattak.

Július közepén indult a női Szuper Liga és a férfi I. osztály második fordulója is.

Először a nők mérkőztek meg a legmagasabb osztályban; sajnos az első két mérkőzésen szorosan, de végül vesztesen hagyhatták el a pályát, először a Diego csapatától 4:3 arányban, majd a ZTE csapatával szemben 5:2-re vesztettek. A harmadik – így kiemelten fontossá vált összecsapáson – azonban sikerült 4:3-ra nyerniük az Ábris Team ellen, és a rájátszáson következő Metró csapata ellen is 6:1 arányban, ami azt jelenti, hogy a női csapatunk a tavalyi eredményén egy hellyel javítva, az ötödik helyen zárta az idei Női Szuper Liga versenysorozatot.

A Férfi I. osztályban is a július végi rájátszásban voltunk érdekeltek, ahol szintén a bennmaradás volt a tét a csapatoknál. Nagyon nehéz feladat elé állította szövetség a budaörsi csapatot, mivel a reformok értelmében a 16 csapatból 10 csapat maradhatott csak bent a versenysorozat zárásakor az idén. Azonban a BSC csapata nagy küzdelemben kivívta a 3. helyezést és a mindent eldöntő mérkőzésen végül 4:3 arányban nyert a Győr GYRTC csapata ellen, ami azt jelentette, hogy együttesünk bennmaradt az I. osztályban.

A férfiaknál augusztus 01-én kezdődik a Szuper Liga, az első fordulóban az MTK ellen lép pályára a Budaörsi SC, majd augusztus 03-án 11 órai kezdettel a Kőszeg csapata látogat hozzánk.

 

Gratulálunk az eddigi eredményekhez és a mérkőzésre várunk Mindenkit szeretettel!