Híreink

I. BSC Nyílt Nap

2012. október 31.

A Budaörsi Sport Club 2012. november 20-án, kedden megrendezi az I. BSC Nyílt Napot. A rendezvény fő célja, hogy egy napon és egy helyen jusson szerephez a minél több gyereket megmozgató utánpótlás-diáksport, valamint a nemzetközi szinten is eredményes versenysport. Egyesületünk pont a sport e két területét tartja a legfontosabbnak. A nagy sikerrel lezajlott, 750 gyereket megmozgató I. Budaörsi Sportágválasztóhoz hasonlóan, ebből a rendezvényből is szeretnénk hagyományt teremteni.

A sportnapot megelőző este (2012. november 19., hétfő) a Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata vív Bajnokok Ligája mérkőzést az osztrák SVS Ströck gárdája ellen, 19 órai kezdettel. A Nyílt Nap délelőttjén Budaörs valamennyi negyedik osztályos diákja, a szakosztályok edzői segitségével ismerkedhet meg az autó-motor, az asztalitenisz, a judo, a karate, a labdarúgás és a tenisz szépségeivel.

A délutáni programot 15 órától egy balesetmegelőzési bemutató nyitja, ezt követően valamennyi korosztály kipróbálhatja a sportágakat, a szakosztályokban sportoló utánpótlás versenyzők pedig egymás sportjaiban versenyezhetnek.

A Nyílt Nap csúcspontja a 19:30-kor kezdődő Magyarország – Franciaország női asztalitenisz Európa-Bajnoki selejtezőmérkőzés lesz, ahol jó eséllyel a magyar válogatottban budaörsi játékos is játéklehetőséget kap! Az este sportmoderátora Hajdú B. István lesz!

Mindenkit szeretettel vár a Budaörsi Sport Club! Az összes esemény látogatása ingyenes!

Helyszín: 2040 Budaörs, Hársfa utca 6.