Híreink

III. BSC Nyílt Nap

2014. november 13.

A Budaörsi Sport Club 2014. november 19-én immár harmadik alkalommal rendezi meg Nyílt Napját a budaörsi sportcsarnokban.

A rendezvény fő célja, hogy minél többen megismerkedhessenek a BSC keretein belül űzhető sportágakkal szakedzőink, élsportolóink segítségével és ezáltal minél többen kedvet kapjanak a rendszeres testmozgáshoz, sportoláshoz.

Az előző évekhez hasonlóan a III. BSC Nyílt Nap is több részből áll. Délelőtt vendégül látjuk az 5 budaörsi általános iskola minden 4. osztályos tanulóját - csaknem 400 gyermeket - akik egy nyílt testnevelés óra keretei között ismerkedhetnek meg a BSC 6 sportágával és magával a Budaörsi Sport Clubbal.

A délután folyamán kerül sor a Nyílt Nap „nyílt” részére. 15:00-17:00-ig minden budaörsi és nem budaörsi sportolni vágyót várunk szeretettel, aki szeretne jobban megismerkedni a BSC-ben űzhető sportolási lehetőségekkel, edzőinkkel, élsportolóinkkal.

Az esti programban helyet kap a Karate Szakosztály látványos bemutatója, valamint a Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörsi Sport Club közötti labdarúgó mérkőzés is.

Sok szeretettel vár minden érdeklődött a BSC csapata!