Híreink

Úszó szakosztályunk márciusi eredményei

2016. április 6.

Éremeső a medencében márciusban is

Márciusban fontos versenyen vettek részt az idősebb versenyzőink. A XXXVII. Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen, mely a szokásokhoz híven az országos korosztályos szemle is, Müller András 100 és 200 méteres mellúszásban is 1. helyen végzett, emellett 400 méter vegyesben 4. helyezést ért el. Kiemelkedő teljesítmény még Dézsi Fábián eredménye, aki a 2002-2003-as korosztályban, fiatalabbként döntőbe tudott kerülni, végül 6. helyen ért célba.

Korábban az Országos Diákolimpia döntőjébe bejutott versenyzőink közül Rácz Zsombor 50 méteres hátúszásban Országos II. helyezett lett.

A nyári korosztályos bajnokságokra további szintidőket teljesítettek úszóink. Ennek köszönhetően április középén egy kisebb csapattal részt tudunk venni a Felnőtt Országos Bajnokságon is, ahol Olimpikonokkal, Világbajnokokkal úszhatnak egy medencében fiataljaink.

Az ez évi Pest Megyei Csapatbajnokság első fordulóját Érden rendezték, ahol közel teljes csapattal vettünk részt. A sok éremnek és helyezésnek köszönhetően 3. helyen végeztünk a csapatversenyben.