Híreink

Fudokan Országos Karate Bajnokság

2016. május 19.

Lezajlott az évad utolsó versenye karatésaink számára, a versenyt Straub Katalin, a BSC Karate Szakosztályvezetője értékelte.

Rendkívül elégedettek a BSC karate edzői a Fudokan OB összes résztvevőjével.

Straub Katalin (szakosztályvezető) a következőképpen értékelte a versenyt:

"Minden indulóval elégedettek vagyunk, de kiemelnék egy, két versenyző: Sindeles Szabolcsot, aki nagyon odatette magát és mindenki felkapta a fejét amikor katázott, Pethő Gézát, aki ezerrel jött a belvárosból, hogy kiérjen, versenyezzen, hogy így segítse csapatunkat a sikeresebb eredményhez. Borsikát, aki nagyon lelkiismeretesen küzdött és a kitartó, szurkoló lelkes szülőket. Jó volt, hogy Kardos Tomi is eljött fényképezni és a fáradhatatlanul lelkes Németh Lacinak is köszönöm a hozzáállását és a munkáját. Sajnálhatják azok, akik most nem voltak velünk, mert kézzel foghatóan lehetett érezni a szeretetet, az erőt, az összefogást, az egységet, aminek egyenes következménye a siker. Remélem legközelebb ők is ott lesznek!"

Eredmények:

Ország Vitéz Mátyás 3., Ország Virág Dorka 1., Kiss Réka 3., Magnucz Rita 1. és Fudokan Bajnok, Mészáros Botond 1. és Fudokan Bajnok, Sindeles Szabolcs 1. kata és Fudokan Bajnok, Pethő Géza 3. kata, 3. kumite és Fudokan Bajnok, Ormosi-Marek Viktor 2., Ormosi-Marek Lili 1., Bardócz Barnabás 1., Geréd-Király Péter 1., Geréd-Király Tamás 1. és Fudokan Bajnok, Németh Kristóf 3., Gulrich Ferenc 1., Gálos Álmos 1., Ádám Vivien 2. kata 2. kumite, Császár Csenge 1., Császár Magor 3., Csikhelyi Borsika 2. kata, 3. kumite, Borbás Botond 1., Szilágyi Balázs 3., Szilágyi Zsófia 2., Békei Botond, Békei Emese 2., Pálinkás Zétény 1., Németh Csaba 1., Németh Zsolt 2.