Híreink

Szuper Liga rájátszásban a BSC férfi csapata

2016. június 11.

Június második hétvégéjén kerülnek lejátszásra a Tenisz Szuper Liga Rájátszásának mérkőzései, ahol a BSC férfi csapata is érdekelt. Várunk minden szurkolni vágyót a mérkőzéseken Budaörsön.

Június hónapban elérkezett a BSC Tenisz Szakosztályának legjobbajainak, első csapatainak ideje, hiszen ilyenkor kerülnek megrendezésre a Szuper Liga mérkőzések mindkét nem tekintetében. 

A női csapatunk a Diegó csapatával mérkőzött meg először és hatalmas küzdelemben maradt alul vendégként (Diego - BSC  4:3). Az első mérkőzés utána kihasználva a hazai pálya előnyét felülmúlta az Ábris 2010 TSE (BSC - Ábris 2010 TSE  4:3) és  a PVTC csapatát (Pécsi csapat) 6:1-re. 2016.06.12-én az MTK-nál vendégeskednek lányaink, ahol mindent megtesznek, hogy megszerezzék az előkelő harmadik helyezést a Szuper Ligában.

A férfi csapat is remekelt eddig. Először a Metro RSC vendégeként diadalmaskodott és 6:1 arányban nyert, utána vendégül látta a Hoker-Fagyas Team csapatát és nagy küzdelemben és a taktikai lehetőségeket kihasználva legyőzte ellenfelét 4:3- ra. A BSC- Diego végeredménye 5:2 lett. A BSC férfi csapata ezzel a 2 győzelemmel másodikként zárta az alapszakaszt és bekerült a Rájátszásba. Még nagy küzdelem van előttük a hétvégén, hiszen az MTK és valószínűleg ismét a Diego csapatával kell megküzdeniük 2016.06.11-12-én. A Rájátszás mérkőzései Budaörsön kerülnek megrendezésre, így szeretettel várunk minden érdeklődőtt, szurkolni vágyót.

 

Időpontok:
Szombat 11:00 BSC - MTK (elődöntő)

                       Siófok - Diégó (elődöntő)

Vsóasárnap 11:00 Elődöntő - Döntő