Híreink

Nagyszerű BSC tenisz sikerek csapatban!

2016. június 12.

A Budaörsi Sport Club Tenisz Szakosztályának női és férfi csapata is harmadik helyezést szerzett, bronzérmes lett a Magyar Csapatbajnokság legmagasabb osztályában, a Szuper Ligában!

A női csapat a lebonyolítás szerint minden ellenfelével megmérkőzött és két megnyert mérkőzésnek (Ábris TSE, PVTC) köszönhetően állhatott fel a bajnoki dobogó harmadik fokára.

A bajnoki bronzérmes női csapat tagjai:

Bukta Ágnes, Szabó Klaudia, Toronyi Dominika, Habler Henrietta, Kollár Katalin, Pump Luca, Hollósy Laura, Szilágyi Zsuzsa, Szalontai Fruzsina, Juhász Pálma, Varga Fanni

Férfi csapatunk csoportjában legyőzte a Metro RSC, és a Hoker-Fagyas Team csapatait és két győzelmével bejutott a Budaörsi Tenisz Centrumban 2016.06.11-12-én megrendezett bajnoki rájátszásba. Az elődöntőben, a későbbiekben bajnoki címet ünneplő MTK csapata a papírformának megfelelően a BSC-t legyőzve került a döntőbe. Az igazi küzdelemre vasárnap a bronzéremért folyó mérkőzésen került sor, ahol az ellenfél az a Diego csapata volt, amelytől az alapszakaszban a budaörsiek 5:2 arányban alul maradtak. Köszönhetően a fiúk kiváló formaidőzítésének az éremről döntő összecsapáson a budaörsi csapat 5:2 arányban győzött. A párosok utáni döntetlent (1:1) követően az 5 egyéni mérkőzésből 4-et megnyertek, ezzel a férfi csapat is harmadik lett a 2016. évi Szuper Ligában.

A bajnoki bronzérmes férfi csapat tagjai:

Szendrői László, Balla Péter, Dvorak Nicolas, Tili Balázs, Endrődy Máté, Hanek Gergely, Kulhanek Attila, Komáromi Gábor, Ledniczky Zsolt, Kótány Imre.

A Budaörsi Sport Club Tenisz Szakosztálya kiemelkedő versenysport sikert ért el, külön kiemelendő a budaörsi tenisz szempontjából, hogy  a rájátszásnak a Budaörsi Tenisz Centrum adott otthont.