Híreink

A Budaörsi Sport Club Napja, Október 27. szombat, Városi Sportcsarnok

2018. október 17.

Sportolási lehetőség minden korosztály számára!

A Városi Sportcsarnokban (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.) kerül megrendezésre október 27-én, szombaton a Budaörsi Sport Club Napja. A 10 órakor kezdődő rendezvényen résztvevők sportolóink és szakembereink segítségével megismerkedhetnek és kipróbálhatják egyesületünk mind a hét sportágát; asztalitenisz, atlétika, autó-motor sport, judo, karate, tenisz, úszás.

A nap folyamán különböző sportversenyek kerülnek megrendezésre, a sportcsarnok parkolójában az autó-motor sport kedvelői biztonságtechnikai bemutatót láthatnak, illetve lehetőség lesz a versenyautókat belülről is megcsodálni. A legkisebbek számára játszó sarok kerül majd kialakításra, továbbá a gyerekek kisebb ajándékokra tehetnek szert. A rendezvény fő célja, hogy a jelenlévők sportosan, egészségesen töltsék el ezt a napot, bármennyi időt is töltsenek nálunk. Kérjük, hogy világos talpú sportcipőt mindenki hozzon magával, az úszást kipróbálni vágyók úszó felszerelést is. 

A nap lezárásaként 17:00-kor kerül sor a Budaörsi SC női asztalitenisz csapatának első, idei hazai Bajnokok Ligája mérkőzésére, ahol az ETTU kupa aktuális bajnokát, a francia Metz TT csapatát fogadjuk.

Szeretettel várunk mindenkit rendezvényünkön!

A részvétel az egész nap tekintetében díjtalan!

További információ: www.budaorsisc.hu

Facebook: Budaörsi Sport Club