Híreink

Újabb sikeres rendezvény

2012. november 28.

A szeptemberi Sportágválasztó után lezajlott a BSC másik kiemelten fontos eseménye is, melyből szintén hagyományt szeretnénk teremteni. 2012. november 20-án, kedden a Városi Sportcsarnokban került megrendezésre az I. BSC Nyílt Nap. 

 
 
A délelőtt folyamán az öt budaörsi általános iskola negyedikes kisdiákjai a szakosztályok edzői segítségével ismerkedhettek meg az asztalitenisz, a judo, a karate, a labdarúgás és a tenisz szépségeivel. Minden ideérkező  egy névre szóló papíron gyűjtögethette a pontjait, hiszen az edzők minden állomáson díjazták a lurkók szereplését. Az egész délelőtt folyamán gyerekzsivajtól volt hangos a csarnok. Láthatóan mindenki élvezte a sportolást és a pontvadászatot. 
 
 
A délutáni programot egy balesetmegelőzési bemutató nyitotta, melyben a budaörsi rendőrség is segédkezett. Autó-motor szakosztályunk pedig elhozta egyik rally autóját, mellyel Szabó Gergő ment is egy kört a csarnok parkolójában. Ezt követően az érdeklődő gyerekek közelről is megnézhették, hogy milyen is egy igazi rally autó.
 
 
Ezután újra a csarnok küzdőtere vált az esemény fő helyszínévé, hiszen az utánpótlás versenyzők és a budaörsi gyerekek egymás sportágait próbálhatták ki. Láthattunk focizó asztaliteniszezőket, karatézó focistákat és így tovább!
 
 
A napot pedig egy rangos nemzetközi sportesemény, a Magyarország-Franciaország női asztalitenisz Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés zárta, melynek végén a magyar válogatott örülhetett, hiszen 3-1-re legyőzte a francia nemzeti csapatot!
 
 
Az I. Budaörsi Sportágválasztón és az I. BSC Nyílt Napon összesen több, mint 1000 második, harmadik, és negyedik osztályos kisdiákkal ismertettük meg a sportolás örömét, szakosztályainkat, valamint a Budaörsi Sport Clubot. A Nyílt Nap keretében egy helyen, egy időben jutott szerephez a számunkra oly fontos utánpótlás- és diáksport, valamint az eredményes versenysport.