Híreink

Éremért játszik a Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata a nemzetközi kupában!

2019. január 15.

Éremért játszik a Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata a nemzetközi kupában!

Az ETTU Kupa negyeddöntőjében az orosz TTC Kazan az ellenfél

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC tizenhat éve, 2003-ban indulhatott el először a hazai bajnoki helyezésével kvalifikálva magát az Európai Asztalitenisz Szövetség ( ETTU) kupasorozatában.

Budaörs női asztalitenisz csapata az óta megszakítás nélkül, minden szezonban résztvevője a nemzetközi kupának, ez a teljesítmény Európában is ritkaság, Magyarországon pedig jelenleg egyedülálló.

A Pergel Szandra, Fazekas Mária, Lovas Petra és Nagyváradi Mercédesz alkotta csapat ETTU Kupa negyeddöntő előtt áll. Az elődöntőbe jutás két mérkőzésen dől el, a párharc első felvonására Budaörsön kerül sor. A sorsolás több szempontból is lehetett volna kedvezőbb, hiszen egyrészt az orosz ellenfelünk nagyon erős csapat, másrészt a szakosztály részére a jelentős utazási költség újabb anyagi nehézséget jelent.

A háromszoros magyar bajnok Budaörsi Sport Club játékosai és edzői mindent el fognak követni az elődöntőbe jutás érdekében, a szakosztály és az egyesület vezetése pedig az önkormányzat és a szponzoraink támogatásával a szükséges feltételeket igyekeznek biztosítani.

Csapatunk korábban szerzett már ezüst és bronzérmeket a Bajnokok Ligájában és a nemzetközi Klubcsapatok Szuper Ligájában is, most esély nyílik egy újabb nemzetközi kupaérem megszerzésére az ETTU Kupában, ehhez szükségünk van a szurkolóink támogatására, hiszen egy sikeres hazai mérkőzés létfontosságú lehet a továbbjutás szempontjából! Várunk mindenkit, a mérkőzés megtekintése díjtalan.

ETTU Kupa negyeddöntő, nemzetközi asztalitenisz mérkőzés

SH-ITB Budaörsi 2i SC- TTC KAZAN ( orosz )

Január 25., péntek 18.00., Városi Sportcsarnok ( 2040 Budaörs Hársfa u.6 )