Híreink

A címvédőt fogadja az SH-ITB Budaörsi 2i SC az asztalitenisz Bajnokok Ligájában

2019. október 9.
A Budaörsi Sport Club ünnepi közgyűlésen köszöntötte az egyesület szakosztályait, sportolóit, edzőit és támogatóit a klub fennállásának 95. évfordulója alkalmából.
Somlyó Gergely a Budaörsi Sport Club elnöke a többi szakosztály mellett az asztalitenisz kiemelkedő nemzetközi sikerességét is méltatta, és sportdiplomáciai sikernek tartja, hogy a rendezvényt jelenlétével megtisztelte Fábián László olimpiai bajnok öttusázó, a MOB sportigazgatója.
Az asztalitenisz szakosztály női csapata október 22-én 18:00 órai kezdettel, mint aktuális ETTU Kupa bronzérmes csapat a budaörsi sportcsarnokban mérkőzik meg a Bajnokok Ligája címvédőjével, a lengyel Tarnobrzeg gárdájával. Ezen a mérkőzésen az SH-ITB Budaörsi 2i SC célja nem lehet más, minthogy a lehető legnagyobb mértékben megnehezítse a jóval esélyesebb lengyel csapat dolgát. A Pergel Szandra, Fazekas Mária, Lovas Petra, Nagyváradi Mercédesz és Surján Szabina alkotta csapat a keddi hazai mérkőzést követő vasárnap a francia Metz városában vendégszerepel Európa legrangosabb nemzetközi kupájában.
Büszkék vagyunk arra, hogy zsinórban 17-szer képviselhetjük Budaörs Városát, a Budaörsi Sport Clubot, támogatóinkat és a magyar asztaliteniszt az ETTU nemzetközi kupáiban.
A Budaörsi Sport Club elnöksége és az asztalitenisz szakosztály nagy szeretettel vár mindenkit a díjmentesen megtekinthető idei első hazai Bajnokok Ligája mérkőzésünkre.