Híreink

II. Budaörsi Sportbál

2013. január 30.

2013. január 26-án, szombaton a Budaörsi Sport Club, a Budaörsi Diáksport Egyesület és a Budaörsi Kézilabda SE szervezésében került megrendezésre a II. Budaörsi Sportbál, melyen a budaörsi sportélet színe java képviseltette magát. A rendezvény fő célja miszerint a budaörsi sportegyesületek képviselői, sportolói, sportvezetői jobban megismerjék egymás sportját, tevékenységét, munkáját egy emlékezetes sportbál keretében valósulhatott meg. A város egy újabb sikeres rendezvényen van túl, hiszen az idei Sportbálon több mint 300 vendég vett részt. 

A II. Budaörsi Sportbált az est fővédnökének és Budaörs Város Polgármesterének beszéde nyitotta. A Polgármester Úr megnyitóbeszédében köszöntötte a megjelent vendégeket, valamint kifejezte büszkeségét, elégedettségét a sportolók eddig elért eredményeivel kapcsolatban. 

A köszöntő után a Budaörsi Diáksport Egyesület Aerobik szakosztályának rövid programja következett, melyet Bereczki Dorottya éneke követett. A fellépők után Somlyó Gergely, a Budaörsi Sport Club elnöke köszöntötte a vendégeket a szervezők nevében, valamint idén első alkalommal került átadásra a Sportbál-Díj, melyet Wittinghoff Tamás Polgármester Úr vett át.

A hivatalos rész után következett a vacsora, melyet a Julienne Kft-nek köszönhetünk. A vacsora alatti kellemes hangulatot élő zongorajátékával Budai Benjámin teremtette meg. Az ünnepi vacsorát követően a vendégek szórakoztatásáról a Madarak együttes    és Dj Galamb gondoskodott. Körülbelül 22 óra 30 perckor kezdődött a tombola, melyen értékes ajándékok kerültek kisorsolásra. Ezután kora hajnalig folytatódott a bál, mindenhol táncoló, beszélgető, mulatozó sportolókkal, vendégekkel találkozhattunk.