Híreink

BL és KSZL döntőben a női asztalitenisz csapat!

2013. február 12.

A budaörsi csapat az első elődöntőben 3:0-ás győzelmet aratott, így mindössze két nyert szettre volt szüksége ahhoz, hogy BL döntőt játszhasson! A lányok hozták a kötelező győzelmeket, illetve ezen a mérkőzésen is legyőzték a TTC Berlin Eastside alakulatát!

A visszavágó első mérkőzésén Molnár Cornélia 3:1 arányban maradt alul Póta Georginával szemben. A második összecsapáson Madarász Dóra 3:2-re, 5 játszmában győzte le Lovas Petrát, ezzel bebiztosítva a csapat BL döntőben való szereplését. Ezután Mihajlova maradt alul 3:0-ra Pergel Szandrával szemben, majd Póta vágott vissza Madarásznak.

2:2-es mérkőzésállásnál a Lovas-Molnár párharc következett, melyet végül a budaörsiek kiválósága nyert meg, ezzel a győzelemmel első BL döntőjébe repítetve a Budaörsi 2i SC női asztalitenisz csapatát. 

A BL döntőben a csapat ellenfele a cseh Vacenovská, az osztrák Liu Jia, a német Petrissa Solja, és a moldovai Polcanova összeállítású Linz AG Froschberg lesz.

NŐI ASZTALITENISZ BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ VISSZAVÁGÓ

TTC Berlin EASTSIDE (német) - Budaörsi 2i SC

Póta Georgina - Cornelia Molnár 3:1 (6, -6, 5, 6)

Lovas Petra - Madarász Dóra 2:3 (11, -6, -8, 6, -9)

Polina Mihajlova - Pergel Szandra 0:3 (-3, -7, -4)

Póta Georgina - Madarász Dóra 3:1 (3, 6, -8, 5)

Lovas Petra - Molnár Cornélia 2:3 (-10, -3, 6, 8, -7)

A KSZL tekintetében az elődöntő visszavágó mérkőzésén is 6:1-es győzelmet arattak a lányok a Zágráb ellen. Molnár Cornélia és Madarász Dóra két meccset, Pergel Szandra egy meccset, míg párosunk szintén egy meccset nyert meg. A KSZL döntőjét szintén a Linz AG Frischberg alakulata ellen játsszuk. 

Gratulálunk a győzelemhez és további sok sikert kívánunk!