Rólunk

Kedves Látogató!

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk!
A Budaörsi Sport Club 1924-ben alakult, idén ünnepeljük fennállásunk 90. évfordulóját. Mint Budaörs Város versenysport egyesületének, fő célunk Budaörs minél magasabb szintű képviselete Magyarországon és külföldön egyaránt.

Sportolóink, csapataink a mögöttünk álló 90 évben kiemelkedő eredményeket értek el, melyek közül most csak a kihagyhatatlanokat említem meg:

Versenyzőink, csapataink, sportvezetőink többször kiérdemelték Budaörs Város Testnevelési – és Sportdíját, kaptak Pest megyei elismeréseket is és Magyarország vezető sportnapilapja 2013-ban az év 10 legpozitívabb sportélménye közé választotta egyesületünket, köszönhetően a Bajnokok Ligája menetelésnek.

Az Önkormányzat által biztosított háttér elengedhetetlen része annak, hogy sportolóink, csapataink folyamatosan fejlődve egyre nagyobb sikereket érjenek el. A BSC kiemelt feladata, hogy az egyesület értékeit a városvezetéssel közösen eljuttassa, vonzóvá tegye a támogatók, szponzorok számára. Első komoly partnerünk a Decathlon, mely cég az aktív sportolás elkötelezett híve.

Büszkén mondhatjuk, hogy sportolóink olyan eredményeket tudnak felmutatni, melyek egyrészt példaként szolgálhatnak a budaörsi iskolák gyerekei számára ahhoz, hogy rendszeresen sportoljanak, egészségesebben éljenek (ebből a célból évente megrendezzük az Őszi Budaörsi Sportválasztó Napot, és a BSC Nyílt Napot), másrészt a legkiemelkedőbb nemzetközi eredményeinkkel szerepet tudunk vállalni Budaörs városmarketing tevékenységéből.

Egyesületünk nyolc szakosztályból áll: asztalitenisz, atlétika, autó-motor sport, judo, karate, labdarúgás, tenisz és úszás.

A Budaörsi Sport Club valamennyit tagja nevében remélem, hogy itt a honlapunkon a lehető legtöbb információhoz tud hozzájutni egyesületünkről, és bízom abban, hogy sporteseményeinken, mérkőzéseinken személyesen is találkozunk!

Üdvözlettel: