Híreink

Foci: közel a bajnoki cím

2013. május 14.

2013. május 8-án, szerdán csapatunk az ESMTK otthonába látogatott. A mérkőzésre listavezetőként érkeztünk, míg a hazaik a második helyet foglalják el a tabellán. Sajnos hamar, a találkozó 7' percében hátrányba kerültünk egy szöglet utáni befejezésből. A félidő hátralévő részében szépen, azonban eredmény nélkül játszottunk. A fordulást követően az ellenfél egyre több kontrát indított, melyből újabb gól született, nehéz helyzetbe kerültünk. Ekkor azonban nagyot fordult a mérkőzés képe, hiszen Sánta öt perc alatt kétszer volt eredményes, így máris döntetlenre álltak a felek. A találkozón nem született újabb találat, továbbra is őrizzük idegenbeli veretlenségünket, valamint öt pontos vezetésünket a bajnokságban. 

ESMTK - Budaörs  2 - 2 (1-0)

2013.05.08. 17 óra- Bp.XX.ker.Ady E.u., 200 nézõ.
Játékvezetõ: Závotka Csongor (Makk Péter, Dinnyei Norbert)

Budaörsi SC: 
Németh V. - Pleván (Lászka-46'), Lõrincz, Márton, Rajnay - Csobánki (Herczeg-63')- Balogh (Brkic-36'), Lattenstein, Tüske, Sánta - Papp G.

Cserék: Pap B.(kapus), Kerekes, Sajbán II., Kaszás.

Gólszerzõk: Pintér (7'), Szakolczai-Sándor (62') ill. Sánta (85' és 90')

2013. május 11-én, szombaton ismét idegenbe utaztunk, méghozzá az ősszel pontot raboló RAFC otthonába látogattunk. Csapatunk remek formában, végig magabiztosan játszva 4-0-ás győzelmet ért el. A hátralévő három fordulóban mindössze két pontot kell szereznünk, hogy bebiztosítsuk első helyünket, és bajnokok lehessünk. Reméljük ez már most hétvégén a Diósd ellen sikerülni fog!

RAFC - Budaörs  0 - 4 (0-2)

2013.05.11. 17 óra- Bp.XVI.ker. Pirosrózsa u, 100 nézõ.
Játékvezetõ: Tóth Pál (Dobos Dávid, Zsákai MIlán)

Budaörsi SC: 
Németh V. - Csobánki, Lõrincz, Márton, Kaszás - Sajbán II. - Herczeg (Jung-55'), Lattenstein, Tüske (Saidi-72'), Sánta - Papp G. (Kerekes-7').

Cserék: Pap B.(kapus), Sajbán I.,Brkic, Bálint.

Gólok: Sajbán II.(19'), Sánta (42'), Lattenstein (49'-büntetõbõl), Kerekes (59'-büntetõbõl).

Gratulálunk!