Híreink

Beharangozó

2013. május 14.

2013. május 15-én, szerdán labdarúgó csapatunk újabb kupamérkőzést játszik. Az ellenfél az NBIII alföldi csoportjának nyolcadik helyezettje, a Nagykőrösi Kinizsi lesz. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén 2x15 perc hosszabbítás következik. Ha ezután sincs döntés, akkor büntetők következnek. A továbbjutó 2013. május 22-én lép újra pályára. 

2013. május 18-án, szombaton a bajnokság 26. fordulójában hazai közönség előtt biztosíthatjuk be bajnoki címünket. Ehhez a Diósd csapatát kell legyőznünk! A találkozó 17 órakor kezdődik az Árok utcai labdarúgó pályán.

Női Extra Ligás asztalitenisz csapatunk az elődöntőben a Kefo Univer Sport Kft (Kecskemét) gárdájával találkozik. Az első mérkőzés 2013. május 20-án, hétfőn 14 órakor kerül megrendezésre a Városi Sportcsarnokban, míg a visszavágóra 2013. május 27-én, hétfőn 16 órakor Kecskeméten kerül sor. Az elődöntő másik ágán a Postás SE gárdája a Szekszárdi AC-val mérkőzik meg. Az alapszakaszban győzelem révén lányaink egy pont előnnyel állnak, melyet a magukkal visznek a rájátszásba is. Döntőbe kerülés esetén, ha sikerül megnyernünk az első találkozót, akkor a bajnoki cím is a miénk. Ha vereséget szenvedünk, vagy döntetlent érünk el, akkor sor kerül a második mérkőzésre is, ahol végleg eldől a bajnoki cím sorsa. 

Hétfőn vette kezdetét az egyéni asztalitenisz Világbajnokság Párizsban, ahol 5 női és 5 férfi versenyző képviseli országunkat. A 10 magyar indulóból három a Budaörsi Sport Club versenyzője (Jakab János, Pergel Szandra és Madarász Dóra). A világbajnokságon 130 ország 463 férfi és 360 női versenyzője méri össze tudását, ez a nagy szám is mutatja az asztalitenisz népszerűségét világszerte. 

2013. május 19-én, vasárnap Lengyelországban (Bielsko Biala) az Ifjúsági Kupán 73 kg-ban lép tatamira a nemrégiben Budaörsre igazolt judosunk, Sárhegyi Gábor.