Híreink

III. Budaörsi Őszi Sportválasztó Nap

2014. szeptember 8.

A Budaörsi Sport Club 2012-ben indította útjára az Budaörsi Őszi Sportválasztó Napot.

A rendezvény fő célja, hogy az 5 budaörsi általános iskola valamennyi másodikos és harmadikos tanulója élsportolók és szakedzők segítségével megismerkedhessen a városban űzhető sportágakkal. Az első két sportválasztó napot követően a szakosztályok visszajelzése alapján mérhetően több budaörsi fiatal jelentkezett, hogy a neki legjobban tetsző sportágban rendszeresen szeretne sportolni.

2014. szeptember 5-én került megrendezésre a III. Budaörsi Őszi Sportválasztó Nap, immár a Budaörsi Sport Club szakosztályain kívül a szervezésben részt vett a Budaörsi Kézilabda Club, az Aramis SE, és a BDSE is, így a gyerekek összesen 9 állomáson sportolhattak, és a követező sportágakat próbálhatták ki: atlétika, tenisz, asztalitenisz, labdarúgás, futsal, kézilabda, judo, karate és kosárlabda.

Az Árok utcai sportlétesítményben 810 budaörsi kisiskolás töltötte sportolással a délelőttöt. Az iskolás csoportokat a szervezők több részre osztották, így a gyerekek körforgásos rendszerben 3 óra alatt mind a 9 sportágba belekóstolhattak.

Jó volt látni a gyerekek arcán a mosolyt, amit a napsütéses idő mellett, a mozgás öröme és a leendő olimpikonokkal való közös játék okozott.

Délután 15:00-18:00 között korosztálytól függetlenül, akár családok is kipróbálhatták a sportágakat.A Budaörsi Sport Club Elnöksége köszöni mindenkinek, aki a rendezvényt bármilyen módon segítette és büszke arra, hogy több mint 800 gyermek számára nyújtott sportolási lehetőséget.