Híreink

Pergel Szandra indulhat a World Tour döntőjén

2012. november 28.

 

Az ITTF World Tour döntőjét 2012. december 6-9. között rendezik Kínában, Hangzhou-ban. A világeseményen a következő versenyszámokban kvalifikálhatták magukat a versenyzők: női és férfi egyéni (20 játékos), női és férfi páros (8-8 páros), illetve U21 női és férfi egyéni (8-8 fő).

Pergel Szandra az Euro-Afrika Körversenyen való sikeres szereplésével került be a legjobb 20 induló közé, hiszen a sorrendben az Euro-Afrika sorozat legjobb négy indulója közül a második helyet szerezte meg a pontversenyben.

Ennek köszönhetően olyan játékosokkal mérheti össze tudását, mint az első helyen rangsorolt kínai Chen Meng, vagy a második Liu Shiwen.

A World Tour ranglistáról (16 játékos) saját jogon csupán az alábbi európai versenyzők kerültek be a legjobbak közé: a belorusz Pavlovich, a cseh Vacenovska, a román Samara, valamint a spanyol Shen Yanfei.

Az Euro-Afrika sorozatból (4 játékos) pedig Szandin kívül az orosz Mikhailova, a spanyol Ramirez, valamint a svéd Ekholm kvalifikálta magát. Az indulók listáját itt lehet megtekinteni.

Sok sikert kívánunk Szandrának a felkészüléshez!

Forrás: budaorsiasztalitenisz.hu