Híreink

***Lehetőség támogatói tagdíj utalására***

2020. április 3.

         Tisztelt Tagok, Tisztelt Szülők, Tisztelt Partnereink!

Bízunk abban, hogy ebben a nehéz helyzetben, amivel a világnak most szembe kell néznie a Ti/Önök és a családtagok, sporttársak, barátok jó egészsége is rendben van, ez most tényleg mindennél fontosabb.

A hazai és a nemzetközi sportélet is gyakorlatilag teljesen leállt, a sport szereplői, így a Budaörsi Sport Club is olyan nehézségekkel, problémákkal kell, hogy megküzdjön, amire eddig nem volt példa.

Mivel az edzések és a versenyek nem tervezhető ideig sajnos szünetelnek, ezért természetesen a szakosztályoknál a rendes havi tagdíjakat is szüneteltetjük.

Mint azt Ti/Önök is tudják, a gyerekkel foglalkozó szakembereink havi anyagi juttatásainak egyik jelentős forrása a befizetett havi tagdíj.

Annak érdekében, hogy az edzőink anyagi helyzete ne, vagy csak a lehető legkevésbé sérüljön támogatói tagdíjjal történő segítési lehetőséget kérünk azoktól, akik ezt meg kívánják, és meg is tudják tenni.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a támogatói tagdíj természetesen nem kötelező, annak fizetése semmilyen szakmai előnyt, nem fizetése semmilyen szakmai hátrányt nem jelenthet.

A támogatói tagdíj összege, időpontja, rendszeressége szabadon választható meg, annak módja átutalás az egyesület OTP banknál vezetett 11742173-20200068 számú bankszámlájára.

Kérjük, hogy az utalásnál megjegyzésként szerepeljen az, hogy támogatói tagdíj, és annak a szakosztálynak, sportágnak a neve, amelyet a támogatói tagdíj illet, így a kapott támogatás az adott szakosztály edzőinek anyagi juttatását segíti.

Reméljük, hogy a lehető legkisebb sérülésekkel túl tudjuk vészelni az előttünk álló időszakot, és hogy munkánkban, életünkben újra a sporttevékenységé lesz a főszerep.

Mi mindent el fogunk követni ennek érdekében, a Ti/Önök eddigi és jövőbeni segítségét, támogatását nagyon köszönjük, kívánunk kitartást és jó egészséget.

Budaörs, 2020. április 3.

Üdvözlettel:

                                                          a Budaörsi Sport Club elnöksége