Híreink

***Lehetőség támogatói tagdíj utalására***

2020. május 20.

Kedves Szülők! Kedves Partnereink!

A kormányrendelet következtében történt nyitási lehetőség nem egyenlő azzal, hogy a sportélet el is tudott indulni a megszokott, eredeti formájában, ezért május hónapra a rendes tagdíj visszaállítása nem reális, így arra kérünk mindenkit, hogy ha módja van rá támogatói tagdíjjal továbbra is segítse a szakosztályok működését.
A Budaörsi Sport Club nevében szeretnénk megköszönni az eddig támogatást. Április 30-ig 1.547.500 Ft.-  támogatói tagdíj érkezett be hozzánk.

A támogatói tagdíjat a gyerekekkel foglalkozó szakembereink havi anyagi juttatásainak kifizetésére fordítjuk, annak érdekében, hogy az edzőink anyagi helyzete ne, vagy csak a lehető legkevésbé sérüljön.

Ismételten szeretnénk hangsúlyozni, hogy a támogatói tagdíj természetesen nem kötelező, annak fizetése semmilyen szakmai előnyt, nem fizetése semmilyen szakmai hátrányt nem jelent. A támogatói tagdíj összege, időpontja, rendszeressége szabadon választható meg, annak módja átutalás az egyesület OTP banknál vezetett bankszámlájára.

Számlaszám: OTP Bank; 11742173-20200068
Közlemény: Támogatói tagdíj, a támogatni kívánt szakosztály neve
Az így kapott támogatás az adott szakosztály edzőinek anyagi juttatását segíti.
Hálásan köszönjük az eddigi és jövőbeni segítségeteket/segítségüket, továbbá kérünk Titeket/Önöket, amennyiben lehetőségük van rá, továbbra is támogassák a
Budaörsi Sport Clubot ebben a lehetetlen helyzetben.
Kitartást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!
Budaörsi Sport Club