Híreink

Hétvégi sikerek

2013. március 26.

2013. 03. 23-án, szombaton focistáink az Érd csapatát látták vendégül, és nehéz mérkőzésen a hosszabításban sikerült megszerezni a győzelmet. A vendégek már a találkozó elején beálltak védekezni, támadást szinte nem is vezettek. A mieink végig nagy nyomást gyakoroltak az érdi kapura, melybe a 91. percben, Tüske Roland talált be, ezzel itthon tartva a három pontot!

 

2013.03.09. 14:30 - Budaörs, Árok u., 300 nézõ.
Játékvezetõ: Gelb Tamás (Grünvald Gábor, Sarlak Goudarzi Farhang)

Budaörsi SC: 
Németh V. - Pleván, Lõrincz, Csobánki, Rajnay - Lászka - Balogh B., Lattenstein, Tüske(Sajbán II.-92'), Sánta - Kerekes(Brkic-46').

Cserék: Pap B.(kapus), Márton, Herczeg, Kaszás.

Gól: Tüske (91')

 

A 2013. évi WKF Karate Magyar Bajnokságot Mogyoródon rendezték március 23-24-én. Közel 60 klub több, mint 600 karatékája indult, 8 évestől felnőttig, utánpótlás és haladó kategóriákban, egyéniben és csapatban. Ez a verseny a legrangosabb hazai nem nemzetközi verseny, az itt elért eredmények igazán mérvadóak.

Az első nap szerepeltek a kadet, junior, U21 és felnőttek. Katában (formagyakorlat) Czifferi Péter a felnőttek között lett harmadik, míg Forgács Tamás a kadettek között. Kumitében (küzdelem) arattak a lányok: Magyar Bajnok lett kadetben Juhász Debóra, juniorban Lakatos Nóra és Juhász Bernadett. U21-ben és felnőttben is második lett Juhász Nikolett. Az U18 lány csapat ezüstérmes lett.
 
Vasárnap a 14 év alattiak szerepeltek és folytatták az első nap kiváló szereplését: Magyar Bajnok lett: Borbás Botond, Oláh Boldizsár, Szedő Luca és az U14 lány csapat. Másodikok lettek: Németh Zsolt és Oláh Donát, míg bronzérmet szereztek Geréd-Király Tamás, Gutveiler Péter és az U14-es fiú csapat.
 
Összesítve: 7 Magyar Bajnoki címet, 5 ezüst és 5 bronzérmet nyertek a BSC. karatékái. Ez azt jelentette, hogy az összesített csapatversenyben a III. helyen végeztünk úgy, hogy az idén utánpótlás kategóriában nem indítottunk versenyzőket, csak haladóban! Ez az eredmény a karate szakosztály eddigi legjobb szereplése a Magyar Bajnokságokon!
 
Juhász Bernadett kumite Magyar Bajnok
 
2013. március 23-án, szombaton a Budapesten megrendezésre kerülő Junior Országos Rangsor Versenyen Kormány István bronzérmes lett.
Szintén szombaton, Százhalombattán bonyolították le a Nyílt Magyar Masres Oszágos Bajnokságot, ahol judosaink kiemelkedő eredményeket értek el. 
 
Eredmények:
 
M6 81kg Németh Károly aranyérmes.

Az egy korcsoporttal fiatalabbak között is elindult ahol a döntőben osztrák ellenfelétől kikapott így ezüstérmet szerzett.

M4 +100kg Ódor Zoltán negyedik

M3 81kg Fehér Csaba aranyérmes

M3 66kg Göndöcs Attila aranyérmes

M3 90kg Márkus Barnabás bronzérmes

M3 +100kg Fazekas Csaba ötödik

M3 73kg Zachár Attila aranyérmes

M3 90kg Korányi Krisztián ötödik

M2 73kg Büki Péter aranyérmes

M2 90kg Szaszkó Ákos aranyérmes

M1 73kg Umheiser István bronzérmes

F2 57kg Charé Hajnalka ezüstérmes

 

 

 

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!